Veganer?..

Problemhud og efterårs essentials..

Arh.. Efterår.. Længe ventet. Min absolut yndlingsårstid er efterår, og der er ikke noget bedre end at finde de gode tykke trøjer, halstørklæder og lune strømper frem. Hånd i hånd med det, ændrer jeg også min hudpleje rutine, da min hud ændrer sig rigtig meget.
Min hud er meget underlig. Men sådan helt overordnet, er den kombineret til olieret, og i så har jeg nogle spots i mit ansigt hvor jeg bliver virkelig tør. På mine øjenlåg, mine læber og under næsen. Når min hud opfører sig mærkeligt tager jeg lige en uges pause fra en hel masse make up, så den lige kan ånde og arbejde på fuld tid.

I min “pause uge” bruger jeg, så få produkter som muligt, men stadig, prøver jeg så vidt muligt at tilføre min hud noget godt, og det jeg har erfaret virker bedst for mig.
Jeg bruger en dejlig fed creme en gang om dagen. Den jeg bruger er fra Decubal, og er deres Original Clinic Cream. Den indeholder 38% fedt, og virker lidt bedre i længden, end en almindelig dagcreme. Jeg har hørt, at en creme med højt fedt indhold, er bedre til at reparere huden. Det bruger jeg tit om aftenen, så min hud virkelig har tiden til at arbejde med den.
Om morgenen, bruger jeg en dagcreme fra Vichy der hedder Vichy Aqualia Thermal.

Flere rygere eller eksrygere vil nok kunne nikke genkendende til dette: Uren hud.
Jeg har simpelthen kæmpet en barsk kamp med både bumser, men mest store beskidte porer på min næse.
Derfor har jeg ledt land og rige tyndt efter en ordentlig ansigtsrens, og har fundet ud af, at det der virker bedst, men stadig er mildt mod min hud er at bruge min Sonic ansigtsbørste, sammen med min Dermalogica Special Cleansing Gel. Ja og så vigtigst af alt, at lade være med at ryge!

Når jeg bruger make up, uden for min pause periode har jeg en favorit make up fjerner, og jeg tror aldrig nogen sinde jeg skifter den ud.
Clinique Take The Day Off Makeup Remover, er det mest fantastiske makeupfjerner produkt jeg har prøvet. Den fjerner skånsomt men hurtigt, der er olie i, den svider ikke i øjnene og den er god ved huden. Jeg har prøvet samtlige makeupfjernere, micellera vand, renseservietter og olier, men den her, er min absolutte favorit.

Efterhånden som jeg er blevet ældre, har min hud også ændret sig en del. Jeg gik fra at være totalt allergi fri, ingen eksem, flot hud og ingen ting at komme efter. Til, eksem fra tidlig efterår til de første rigtige sommersolstråler rammer min hud, jeg har tydelige blodårer på både kinder og øjenlåg, og så er min hud tør og fedtet. Jeg tror det er en tilvænningssag.
Jeg bruger derfor make up på min hud, som jeg kan mærke, at de både dækker, holder, er god kvalitet, og det skal ikke få mig til at se for tør eller fugtig ud.
Jeg bruger Chanel Perfection Lumière Velvet Foundation. Der behøver jeg ikke et tykt og tungt lag pudder hen over, og den dækker og matcher min hudtone som den skal.

Udover alt det hudpleje jeg bruger, så har jeg også en hormon creme til mit eksem, som jeg får på recept hos lægen.

Jeg tror at de fleste har deres kampe med deres hud og har forskellige holdninger, men her er mine bedste tips, til både eksempræget, tør og olieret hud. Det holder mit eksem nede, sådan nogenlunde, og det får min hud til at føles godt, på trods af omstændighederne.

 

Links:
Decubal Orignal Clinic Cream: http://decubal.dk/produkt/clinic-cream/
Vichy Agualia Thermal: https://www.matas.dk/vichy-aqualia-thermal-day-spa-75-ml
Clarisonic Smart Profile White: http://www.magasin.dk/smart-profile-white/VA04165499-00000001_061.html
Dermalogica Special Cleansing Gel: http://www.dermalogica.dk/produkter/special-cleansing-gel-(250ml)-1
Clinique Take The Day Off MakeUp Remover: https://www.matas.dk/clinique-take-the-day-off-makeup-remover-for-lids
Chanel Perfection Velvet Lumière Foundation: http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-foundation-perfection-lumiere-velvet-138031

 

GetImage.ashx original_clinic_cream_web perfection-lumiere-velvet-smooth-effect-makeup-spf-15-40-beige-30ml.3145891478402 s48074-main-Lhero vichy-aqualia-thermal-day-spa-75-ml-0 42851-300x300-Clarisonic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganer?..